Ontmoet AYA

GEADOPTEERD!!    AYA , 3 jr, is een superlief en heel rustig frans bulletje met echt een lief en zachtaardig karakter 🤗🐶😍❤️.

Ze was in haar vorig leventje een fokteefje 😌 en nu verdient zij echt een diamanten mandje waar ze in alle rust , omringd met heel veel liefde en knuffels mag verderleven .
Ze is in gezonde staat (uitgebreid bloedonderzoek krijg je mee) en hunkert nu gewoon naar menselijke affectie . Wie haar in haar ogen gaat kijken, smelt gewoon door haar lieve blik . Wat een braaf , rustig en lief bulletje is AYA 😍.
Momenteel is ze volop loops (ong 10-12 dg nu) en moet ze dus nog eventjes wachten (een 10-tal dg) om ons bullenhuisje te mogen verlaten , maar dat neemt niet weg dat we reeds een lief , nieuw baasje/gezinnetje willen zoeken , die AYA alle liefde wil gunnen en geven.
Voor alle duidelijkheid : Contractueel wordt er ook vastgelegd dat wij na 100 dg de sterilisatiekost op ons nemen . Sterilisatie/castratie is voor ons een heel belangrijk punt waar wij enorm op staan!! Maar dr haar loopsheid kan dat nu pas na 100 dg.
AYA kan perfect met andere bulletjes en met kids ; poezen is ongekend maar kan mij niet inbeelden dat AYA problemen met poezen zou hbb.
Ze kan zowel in Belgie , als in Nederland herplaatst worden en heeft alle wettelijke vaccinaties.
Wij zoeken een baasje(s) waarvan 1 partner max 4-5u van huis weg is. AYA verdient heel veel aandacht in een warm gezinnetje of bij een knus baasje ❤️.
De adoptiebijdrage voor AYA is 350€ .
Voel jij je aangesproken? Stuur dan een gezinsvoorstelling en motivatie per mail naar :
mlm-bullies@outlook.com
Wij mailen jou dan een adoptie-kandidaatformulier door.
NIET VIA PRIVEBERICHT AUB !!! ENKEL PER MAIL !
Eigenschappen
Geslacht
Teef
Leeftijd
3 jaar jaar
Kindvriendelijk
Ja
Kan omgaan met andere hondjes
Ja
Kan omgaan met andere huisdieren
Ongekend