Butter

Deel op social media

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

BUTTER 🐶❤️, 4 jaar, is een gecastreerd, lief, heel klein Frans bulletje; op zoek naar een nieuw lief baasje.

BUTTER wil het liefst altijd met zijn baasje zijn 🤗😍; houdt van korte wandelingen en is verder heel rustig. Hij heeft wat last van allergie maar een grondige allergietest in het verleden heeft uitgewezen aan wat en zo krijgt hij maandelijks een op maat gemaakt spuitje (immunotherapie) die zijn allergie perfect onder controle houdt. Je merkt er niets van zolang hij zijn maandelijks spuitje krijgt.

BUTTER was ook kortademig toen hij bij ons aankwam, maar hij heeft bij ons een BOS-operatie ondergaan waardoor zijn levenskwaliteit voor 200 % is verbeterd. Hij kan weer heel goed ademen. Eveneens werd hij in onze dierenkliniek gecastreerd.

Wij zoeken voor BUTTER een nieuw baasje/gezin waarvan 1 partner alle dagen thuis is of maximaal 4 à 5 uur per dag gaat werken. Hij kan met kinderen en met andere honden omgaan. Maar hoe klein hij ook is, hij heeft toch een dominant kantje naar andere honden toe en daarom plaatsen we hem het liefst ergens alleen of niet met grote honden. Hij hunkert echt naar veel menselijke aandacht dus een huisje waar hij alleen zou kunnen verwend worden is ideaal 🤗🙏. Poezen is ongekend, maar we zien er niet echt probleem in.

Heb jij liefde over in je hart ❤️ en denk je dat jij BUTTER een gouden mandje kan bieden, gelieve dan het adoptieformulier hieronder in te vullen.

De adoptiebijdrage voor BUTTER is € 350. Hij kan helaas niet naar Nederland omdat zijn wachtperiode voor rabiësinenting nog niet in orde is. Rabiës-enting kon niet samen met de BOS-operatie en castratie geplaatst worden.

Een andere bulletje ontdekken?