Ontmoet COOPER

GEADOPTEERD!!!! COOPER 🐢 11 maanden, is een superlief, heel aanhankelijk, energiek , gecastreerd frans bulletje. Fawnkleurig met prachtige , doordringende ,groene ogen .

COOPER heeft de afgelopen 5 maanden enorme pech gehad in die zin dat er grasaren in zijn keel zijn blijven steken die serieuze abcessen en ontstekingen tot gevolg brachten. Een onwetende dierenarts heeft hem hier tot 4x toe verkeerdelijk behandeld en geopereerd 😒. Ten einde raad , en duizenden euro’s lichter, heeft COOPER zijn baasje hem dan afgestaan aan ons MLM-Bullies-opvanghuisje zodat wij hem via onze dierenkliniek nu eens grondig en deftig konden laten opereren , nadat er eerst ook een grondige ct-scan werd genomen. COOPER heeft dan een serieuze operatie ondergaan en nu is hij , 1 maand later, eindelijk van al zijn ellende verlostπŸ‘πŸ™ ; een ellende die reeds 6 mnd heeft aangesleepd .
Hij is nu volledig gerevalideerd en eindelijk kunnen we voor COOPERTJE zijn diamanten mandje zoeken.
Bij deze willen wij ook nog eens alle volgers hartelijk danken die speciaal voor COOPER zijn operatie hebben gedoneerd πŸ™πŸ™πŸ™.
Zoals jullie al in filmpjes en foto’s hebben meegevolgd, is COOPER een echte clown, een grote speelvogel πŸ˜€met non-stop energie, heel lief , heel sociaal zowel naar kindjes en nr andere honden , ook poezen lijkt ons geen bezwaar en vooral heel aanhankelijk.
Kortom, hij bezit over een prachtkarakter, tenminste als je zijn boefjesstreken kunt aanvaarden πŸ˜… want op COOPER kan je nooit echt boos zijn, 1 blik in zijn prachtige groene ogen en hij windt jou zo om zijn vinger (pootje).
Hij heeft 1 afhangend oortje maar dat maakt dat COOPER nu zo lief en schattig oogt . Dit hoort gewoon bij COOPER ; het is zijn personaliteit πŸ€—πŸ˜β€οΈ.
COOPER houdt van wandelen en van spelen met hondenvriendjes maar COOPER is vooral een ware mensenvriend. Hij wil altijd in de aanwezigheid van zijn baasje zijn…Hij kan TOTAAL NIET alleen zijn .Daarom zoeken wij een gezin waarvan 1 baasje ALLE dagen thuis is !!!
COOPER kan helaas NIET naar Nederland. Oorspronkelijk zou Cooper terug naar zijn eigen baasje gaan en daarom was rabiΓ«svaccinatie niet nodig maar geheel onverwachts werd COOPER dan toch definitief aan ons bullenhuisje afgestaan waardoor de rabiΓ«svaccinatie uit het oog werd verloren en nu niet tijdig in orde is om nu nr een nieuw huisje over de grens te gaan. Om die reden kan Cooper nu helaas niet nr Nederland tenzij we binnen de 3 weken geen belgisch gezin zouden vinden. Iets wat ik enorm betwijfel.
Voel jij je aangetrokken om COOPER een diamanten mandje te geven , MAIL dan een gezinsvoorstelling en motivatie naar :
mlm-bullies@outlook.com.
NIET VIA PRIVEBERICHT AUB !!!! EN NIET TELEFONISCH !!!! ENKEL PER MAIL !!!
Eigenschappen
Geslacht
Reu
Leeftijd
11 maanden jaar
Kindvriendelijk
Ja
Kan omgaan met andere hondjes
Ja
Kan omgaan met andere huisdieren
Ja