Ziva

Deel op social media

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

❤️ ZIVA ❤️

ZIVA is een prachtig OLD ENGLISH BULLDOG, gesteriliseerd teefje van 2,5 jaar oud.

Ze is echt wel een prachtbulletje met enorm veel energie en pit. Ze is welopgevoed, kent vele commando’s en is echt superlief en heel trouw. Ze is in december geopereerd aan een TPLO-operatie (kruisband) en daar is ze volledig van hersteld. Door het feit dat ZIVA te weinig beweging had in het verleden, had ZIVA niet genoeg spieropbouw en durfde ze van stramheid/stijfheid wat manken. Maar nu krijgt ze de noodzakelijke dagelijkse beweging bij ons; oooh wat houdt ze toch van wandelen en van spelen met papa Roland, en krijgt ze ook voedingssupplement bij zodat haar gewrichten weer soepel worden. Bij ons heeft ze geen enkele keer meer gemankt en sprint en rent serieus wat af in onze tuin en je ziet ze in iedere beweging voluit glimlachen 😍❤️ en werkelijk genieten als ze die beweging, die vrijheid krijgt.

Wij zoeken een baasje(s) voor ZIVA die niet langer dan 5 uur van huis is en dagelijks met ZIVA kan gaan wandelen en die wat tijd over heeft om met Ziva een kwartiertje daags te spelen. Ze geniet geweldig als ze speeltjes kan apporteren voor haar baasje of als ze commando’s kan uitvoeren 🤗🐶😍❤️.
Ze is heel aanhankelijk 😍, superlenig, trouw, energiek en behoort tot 1 van de allerliefste bulletjes in ons MLM-Bullies-opvanghuisje . Ze is ook heel mooi van vachtprint en blinkt in haar vacht. ZIVA houdt ook enorm van andere honden, o.a. van JAMES 🐶 , ook een energieke Old Englisbulldog in ons bullenhuisje. Als ze maar kan rennen en dollen samen 🤗😍.

Voel jij je aangesproken om deze heel lieve knapperd een gouden mandje te geven, klik dan op onderstaande knop en vul het formulier in.

ZIVA kan perfect met andere honden, met kids en mag ook naar Nederland.

De adoptiebijdrage voor ZIVA, een Old English bulldog, bedraagt € 500.

Een andere bulletje ontdekken?